Miljövänliga fakturor


Miljövänliga och enkla sätt att betala din hyra

Nu tar vi miljöansvar och uppdaterar vårt gamla betalsystem med 48 000 energikrävande pappersavier per år. Från och med 2021 erbjuder vi andra enkla och miljövänliga alternativ till hyresinbetalning.

E-faktura (elektronisk faktura) 

Nu är det möjligt att få en digital faktura från oss. Logga in på din internetbank och sök fram bolaget PiteBo AB. Det är till internetbanken du gör din anmälan och dit vänder dig om du har frågor om elektronisk faktura. Men det går går också bra att kontakta oss. Mer om e-faktura kan du läsa här.

Autogiro

Innebär att hyran dras per automatik från ditt konto den sista varje månad. Så länge du har pengar på kontot betalas din hyra alltid i tid. Den digitala avin ser du på din personliga sida ”mina sidor – mina betalningar” på pitebo.se

Manuellt

Vill du betala din hyra manuellt så hittar du din digitala hyresavi med alla uppgifter inklusive OCR-nummer på din personliga sida ”mina sidor – mina betalningar”.

Hyresavi på e-post

Vill du ha din avi på e-post så tar du bara kontakt med oss på telefon eller e-post. Se adress nedan.

Hyresavi på papper ändå…

Det kommer även fortsättningsvis finnas en möjlighet att få hyresavin på papper med posten som vanligt, men detta är ingen lösning vi rekommenderar. Avgift ommer att införas så småningom. 

Mina sidor

Här loggar du in med användarnamn och lösenord. Har du glömt dina uppgifter eller behöver hjälp med autogiroblankett kan du vända dig till oss.

 

Helene Bergström · 0911-22 66 26 · förnamn.efternamn@pitebo.se