IPTV


Slut med kabel-TV på nedanstående adresser

Norrfjärden och Tolvmansvägen 24 och 26  – 1 november 2022

Läs mer här!

 

 

Installation av IPTV

Vi är glada att arbetet med installation av TV lösning via nätverksuttaget rullar på som det ska. Vår samarbetspartner PiteEnergi kommer att sköta installationen tillsammans med deras entreprenör Comdate AB. Installationen i våra 4000 lägenheter kommer att pågå under hela 2022 och ska vara helt klar 31 mars 2023.

Kostnadsfritt basutbud

Samtliga lägenheter kommer att utrustas med en CPE/tjänstefördelare samt en digital TV-box från Telia och ett kostnadsfritt TV-basutbud (SVT1, SVT2, TV 4, Barnkanalen/SVT24 och Kunskapskanalen) via vår kommande IPTV-leverantör Telia.  Observera: du behöver inte teckna några andra TV-abonnemang i nuläget och din TV kommer att fungera tills den nya lösningen är på plats. Viktigt att veta: IPTV fungerar även om du inte har ett internetabonnemang.

Viktigt att svara på tidsbokning

Comdate AB kontaktar dig för att boka en tid för installation, dels via en avisering i din brevlåda ca 2 veckor innan, samt via telefon. För att installationen ska kunna genomföras är det viktigt att du svarar då Comdate kontaktar dig för tidsbokning. Annars riskerar du att bli utan IPTV. När inmonteringen är klar ser vi till att allt fungerar som det ska innan vi lämnar din lägenhet. Installationsperiod: Projektet gäller 4 000 lägenheter och kommer att pågå under hela 2022.

Information från PiteEnergi

Vi på PiteEnergi är glada över att få leverera vårt öppna stadsnät till PiteBos alla lägenheter. Med vårt öppna nät väljer du som hyresgäst TV, internet och telefoni utifrån dina egna behov. Vi har skrivit avtal med Telia för leverans av deras basutbud för TV, vilket kommer att ingå kostnadsfritt för samtliga lägenheter. I vårt öppna stadsnät finns även andra tjänsteleverantörer med olika erbjudanden. Detta innebär att de tjänster som finns i vårt stadsnät idag även fortsatt kommer att vara tillgängliga för dig som hyresgäst.

Vid frågor angående installation och TV-utbud kontakta:

PiteEnergi ·  kundservice@piteenergi.se

Telia, Kundtjänst,  020-20 20 70
Eller surfa till PiteEnergis programportal