IPTV


 

 

 

Om IPTV

Vi är glada att arbetet med installation av IPTV-lösning i våra 4000 lägenheter äntligen är klart. Vår samarbetspartner PiteEnergi har skött installationen tillsammans med deras entreprenör Comdate AB.

Kostnadsfritt basutbud

Samtliga lägenheter har utrustas med en CPE/tjänstefördelare samt en digital TV-box från Telia och ett kostnadsfritt TV-basutbud (SVT1, SVT2, TV 4, Barnkanalen/SVT24 och Kunskapskanalen) via vår kommande IPTV-leverantör Telia.  Observera: du behöver inte teckna några andra TV-abonnemang i nuläget och din TV kommer att fungera tills den nya lösningen är på plats. Viktigt att veta: IPTV fungerar även om du inte har ett internetabonnemang.

Information från PiteEnergi

Vi på PiteEnergi är glada över att ha fått leverera vårt öppna stadsnät till PiteBos alla lägenheter. Med vårt öppna nät väljer du som hyresgäst TV, internet och telefoni utifrån dina egna behov. Vi har skrivit avtal med Telia för leverans av deras basutbud för TV, vilket kommer att ingå kostnadsfritt för samtliga lägenheter. I vårt öppna stadsnät finns även andra tjänsteleverantörer med olika erbjudanden. Detta innebär att de tjänster som finns i vårt stadsnät idag även fortsatt kommer att vara tillgängliga för dig som hyresgäst.

Lathund för korrekt inkoppling

  • Datauttaget i ditt sovrum eller hall med 2 st ingångar måste vara kopplat med en kabel mellan hålen i uttaget.
  • Koppla som på bilden och anslut HDMI kabeln i din TV.
  • Mata in koden som du har i ditt medföljande kuvert då det visas på TV skärmen.
  • Har du tappat din kod kan du vända dig till din bovärd för att få den på nytt.
  • Denna Telia box tillhör AB PiteBo och ger dig grundutbudet av TV kanaler som ingår i din hyra.
  • Du kan fritt välja TV leverantör inom Pite Energis stadsnät om du vill ha en annan leverantör än Telia, kontakta Pite Energi för frågor om valbara leverantörer 0911–64 800. Eller surfa till PiteEnergis programportal
  • Telia kundtjänst för hyresgäster, 0771–50 08 00.

Här hittar du en anslutningsguide från PiteEnergi

 

Hjälp med inkoppling av box

Vill ni ha hjälp med inkoppling av boxen kan ni vända er till exempelvis Elon Ljud och Bild 0911–53 00 00, AE-Service 070–659 60 24,
JS Service 070–338 84 28 och själv bekosta installationen. Du kan använda rutavdrag till detta.