Norrfjärden


IMG_6737

Flygfoto över Nilsbrogatan

 

Norrfjärden ligger 15 km norr om Piteå. Antalet boende är ca 1.500 personer. Service med affärer, bensinstation, skolor, sporthall, idrottsplats, kiosk, pizzeria, kyrka m.m. Nära till motionsslingor för både sommar och vinterbruk.

 

Helgenäsgatan 2, 4 och 6

Helgenäsgatan 2, 4 och 6 är tre hus som står alldeles intill sporthallen och Porsnässkolan i Norrfjärden. Lägenheterna är byggda på 60-talet och husen har inte hissar.

Nilsbrogatan

Nilsbrogatan är ett fint område med närhet till affärer, post och bank. Husen byggdes på 70-talet med två våningar utan hiss. Lägenheterna är i olika storlekar, den minsta är 1 rum och kokvrå och den största, 3 rum och kök.

Nybogränd

Nybogränd 2 och 4 är vårt nyaste område i Norrfjärden. Litet och mysigt alldeles i närheten av Vårdcentralen och Backgårdsskolan. Området byggdes 1991. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har balkong och husen har hiss.

Porsnäsvägen 32

Porsnäsvägen 32 är ett äldre hyreshus med endast 8 lägenheter. Huset byggdes 1958 i två våningar utan hiss.

Porsnäsvägen 43 och Helgenäsgatan 25

Porsnäsvägen 43 och Helgenägsgatan 25. Två hus i närheten av kyrkan och de fina kyrkstugorna. Inget av husen har hiss och lägenheterna saknar balkong.

Sörgårdsgatan

Sörgårdsgatan ligger vackert beläget på höger sida om Altervägen. Ett litet område med tre hus. Samtliga lägenheter har balkong, egen tvättmaskin och torktumlare. I trapphusen finns hiss.

 

Norrfjärden

Karta över Piteå

Helgenäsgatan 2 A-B

Helgenäsgatan 4

Helgenäsgatan 6

Helgenäsgatan 25 A-B

Nilsbrogatan 1 A-B

Nilsbrogatan 3

Nilsbrogatan 5 A-B

Nilsbrogatan 7 A-B

Nilsbrogatan 9 A-B

Nilsbrogatan 11 A-B

Nybogränd 2

Nybogränd 4

Porsnäsvägen 32

Porsnäsvägen 43 A-B

Sörgårdsgatan 1

Sörgårdsgatan 2

Sörgårdsgatan 4