Bergsviken


IMG_6454

Flygfoto Furulund

 

I Bergsviken finns affärer, skolor, dagis, pizzeria, bensinstation m.m

För den idrottsintresserade finns ishockeyrink och fotbollsplaner. Goda möjligheter till friluftsliv med fina strövområden och gott om stigar i skogarna. För den som är intresserad av utförsåkning eller längdskidåkning finns Vallsberget, som är beläget ca 7 km från Bergsviken mot Svensbyn. Även Ursberget har ett fint elljusspår som vintertid håller mycket bra kvalitet. Badplats finns på Hemlunda dit det går fina cykelvägar. Det finns även en cykelbro över Piteälven för den som önskar ta cykeln in till Piteå, ca 6 km.

Hakevägen 7, 9 och 11 samt Tolvmansvägen 23, 24 och 26

Hakevägen 7, 9 och 11 samt Tolvmansvägen 23 är ett litet område med närhet till bland annat matvaruaffär och pizzeria.
Samtliga lägenheter har balkong och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Tolvmansvägen 24 och 26 som kallas Parkhusen blev inflyttningsklara november 2016 och ligger inbäddade mellan grönskande, lummiga villakvarter, är två separata tvåvåningshus med svart-vit träfasad och hiss. Lägenheterna är ljusa och luftiga med stora fönster och en balkong förberedd för inglasning. Miljövänliga material har använts genomgående och lägenheterna har trägolv i alla rum. Badrummet har klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Köket håller en hög klass på inredningen med separat kyl och frys, extra eluttag för kökets alla maskiner och ett utrymme förberett för diskmaskin.

Tryffelvägen 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 och 18

Området är lummigt och fint och husen är byggda i halvcirklar med framsidan av husen mot gemensam innergård.  Nr 2-10 bildar en halvcirkel, och nr 12-16 en annan. Två av husen är av trapphusmodell och utrustade med hiss, de övriga har loftgångar. Samtliga lägenheter har balkong.

Svensbyvägen 22

Svensbyvägen 22 är ett äldre hus med två ingångar. I varje ingång finns 4 lägenheter, samtliga utan balkong.
Huset har ingen hiss.

Bergsviken

Karta över Piteå

Hakevägen 7

Hakevägen 9 A-D

Hakevägen 11 A-D

Svensbyvägen 22 A-B

Tolvmansvägen 23

Tryffelvägen 2

Tryffelvägen 4 A-H

Tryffelvägen 6 A-H

Tryffelvägen 8 A-H

Tryffelvägen 10

Tryffelvägen 12 A-F

Tryffelvägen 14 A-F

Tryffelvägen 16 A-D

Tryffelvägen 18 A-C