Berget


Dungen – Innovationsgränd 2 – vårt samarbete med Strömbackaskolans byggprogram

Innovationsgränd 2 – det första av Dungens tre hus är klart. Närhet till skog, natur, motion- och idrottsanläggningar, närbutik, universitet, konserthus och med stadslivet blott ett stenkast ifrån, gör Dungen till ett förträffligt boende.

Huset rymmer sammanlagt åtta lägenheter i storlekar från 1,5-3 rum och kök med yta från 41-63 m2 och stod inflyttningsklart i januari 2023.

Bofakta Dungen
Se filmen om elevbygget här

 

Blåbärsskogen – Energigränd 2 och 4

Två miljövänliga hus

Två miljövänliga hus på Berget – Energigränd 2 och 4, belägna mellan Universitetet och Annelund i Piteå. 64 smart planerade lägenheter fördelade på fyra plan med en variation i lägenheternas storlek på 35 m2 till 80 m2. I husen finns tolv stycken treor och lika många fyror för att kunna ge plats och utrymme för hela familjen.

Egna tvättmöjligheter, extra förrådsutrymmen och parkering

Egna tvättmöjligheter, extra förrådsutrymmen och parkering i nära anslutning gör vardagslivet enkelt och ger frihet. En generös och skyddad innergård ger plats för lek, spel och andra utomhusaktiviteter och skapar en trygg närmiljö. Närhet till motion- och idrottsanläggningar, konserthus, närbutik och ett fint utgångsläge för pendlare gör Blåbärsskogen till ett suveränt och okomplicerat boende för alla.

Broschyr och bofakta Blåbärsskogen

 

 

Berget

Karta över Piteå

Energigränd 2

Energigränd 4

Innovationsgränd 2