Berget


Välkommen till Dungen – Innovationsgränd 2

– vårt samarbete med Strömbackaskolans byggprogram

Inom kort står det första av tre hus på Berget – Innovationsgränd 2, klart. Närhet till skog, natur, motion- och idrottsanläggningar, närbutik, universitet, konserthus och med stadslivet blott ett stenkast ifrån, gör Dungen till ett förträffligt boende.

Inflyttning 16 januari 2023

Det första huset av tre på Innovationsgränd står inflyttningsklart i början av 2023 och rymmer sammanlagt åtta lägenheter i storlekar från 1,5-3 rum och kök med yta från 41-63 m2.

Intresseanmälan

Intresseanmälan är nu öppen och pågår  till och med 8 november. Här kan du läsa mer om Dungen

Läs mer i broschyren om Dungen här!
Se filmen om elevbygget här!

 

Blåbärsskogen

Två miljövänliga hus

Två miljövänliga hus på Berget – Energigränd, beläget mellan Universitetet och Annelund i Piteå. 64 smart planerade lägenheter fördelade på fyra plan med en variation i lägenheternas storlek på 35 m2 till 80 m2. I husen finns tolv stycken treor och lika många fyror för att kunna ge plats och utrymme för hela familjen.

Egna tvättmöjligheter, extra förrådsutrymmen och parkering

Egna tvättmöjligheter, extra förrådsutrymmen och parkering i nära anslutning gör vardagslivet enkelt och ger frihet. En generös och skyddad innergård ger plats för lek, spel och andra utomhusaktiviteter och skapar en trygg närmiljö. Närhet till motion- och idrottsanläggningar, konserthus, närbutik och ett fint utgångsläge för pendlare gör Blåbärsskogen till ett suveränt och okomplicerat boende för alla.

Broschyr och bofakta Blåbärsskogen

 

 

Berget

Karta över Piteå

Innovationsgränd 2

Energigränd 2

Energigränd 4