Stambyte/Nya badrum


Stambyte på Helgenäsgatan 2, 4 och 6

Startade 1 mars 2022

Nu är arbetet med stambytet på Helgenäsgatan i full gång och det första huset, Helgenäsgatan 6 är redan klart.  Arbetet innebär byte av vatten- och avloppsstammar och nya badrum. Vi fortsätter med Helgenäsgatan 4 i april och avslutar med Helgenäsgatan 2 A och B  i  maj 2022. Bytet berör sammanlagt 26 st lägenheter.

 

Projektledare, Peter Nilsson 0911-22 66 11 · förnamn.efternamn@pitebo.se

 

 

Nya vattenledningar kräver nytt fördelningsskåp

 

Platschef Emil måttar in det nya innertaket

 

Mattläggaren fixar golvet i den renoverade WCn

 

 

 

Stambyte på Rödbläregränd 8 och 10

Start 8 augusti 2022

Till hösten är det dags för stambyte på Rödbläregränd. Vi planerar att dra igång arbetet med byte av vatten- och avloppsstammar i ovanstående adresser under hösten 2022. Arbetet kommer att pågå i cirka 6 veckor per hus och vi börjar med Rödbläregränd 8 i augusti mellan veckorna 33-38 och fortsätter sedan med Rödbläregränd 10 under veckorna 40-45. Bytet berör 12 st lägenheter.

 

Projektledare, Peter Nilsson 0911-22 66 11 · förnamn.efternamn@pitebo.se

 

 

 

 

Utförda stambyten/nya badrum 2021

Storgatan 12 och 14

Klart och besiktigat i april 2022. Huset har fått nya vattenledningar och avloppsstammar, helrenoverade badrum med klinkergolv och elkomfortvärme, kaklade väggar, duschvägg i glas, kommod under tvättställ och ny energisnål ledbelysning. Ny jordad el och ny elcentral.  Helt ny inredning i köken med nya vitvaror och energisnål ledbelysning. Nya säkerhetsdörrar och postfack monteras i trapphusen invid entréerna .

Kanalgatan 7 och 9

Klart och besiktat 6 juli 2021. Hela huset har fått nya vattenledningar och avloppsstammar. Badrummen har fått nya golv- och väggmattor, ny badrumsinredning och duschväggar i glas. Köken har inretts med ny kökskran, ny spiskåpa, ny kryddhylla och ledarmatur ovanför arbetsbänk. Lägenheterna har också fått jordad el och  uttag på balkongerna,  jordfelsbrytare och förberedelse för IP-TV. Nymålade trapphus, balkonginsidor och nya takkrön har gett huset en ny fin prägel.