PiteBo lanserar en ny responsiv hemsida och grafisk profil.


2014-10-20

PiteBo fräschar nu upp sin visuella identitet med ny hemsida och logotyp för att stärka varumärket. Den nya grafiska profilen ska hjälpa företaget att lyfta sina kärnvärden och kommunicera PiteBos ställning som ett modernt och tryggt fastighetsbolag.

Den nya hemsida lanseras med responsiv design. Det vill säga att oavsett om besöket till hemsidan sker via dator, mobil eller surfplatta anpassas nu innehållet efter besökarens plattform.

– ”Antalet besökare med mobil- och surfplattor ökar för varje dag och genom den responsiva hemsidan utökas nu tillgängligheten för mobila besökare som nu kan ta del av innehållet utan att behöva kompromissa med några funktioner”, säger Nicklas Öhman kundservicechef, AB PiteBo.

Du kan på den nya hemsidan ta del av en mängd information, allt från beskrivning och bilder på områden där PiteBo äger fastigheter till olika funderingar och frågor man har som hyresgäst eller blivande hyresgäst.

-”Det är den piteåbaserade grafiska formgivaren och illustratören Weinz at Work som har tagit fram vår nya logga och grafiska profil, webbyrån Wiseweb har producerat vår nya hemsida och uppdaterat den både vad gällande struktur och design”, säger Maria Sandström VD, AB PiteBo.