Ett förändrat kösystem för parkeringsplatser


2014-10-08

Den 8 oktober förändrade PiteBo sitt kösystem för parkeringsplatser.

Från det att kön har hanterats manuellt av PiteBos medarbetare, där vi kontaktade den som stod först i kön för en parkeringsplats till att nu övergå till att det är du som aktivt själv måste söka den parkeringsplats du är intresserad av.

Vi övergår till samma system som vid uthyrning av lägenheter det vill säga att på vår hemsida, www.pitebo.se, kan du snabbt och enkelt själv söka och göra intresseanmälan till de parkeringsplatser som passar dig.  Alla våra lediga parkeringsplatser finns presenterade här och du får en bra överblick över vilka parkeringsplatser som finns lediga. Du kan även ringa vårt kundcenter 0911-22 66 10 så hjälper de dig.

Varför gör vi då detta?

Vi gör detta för att skapa ett kössystem som är öppet, transparent och säkert som dessutom harmoniserar med kösystemet för lägenheter. Vi vill även kunna nå ut med rätt och tydlig information om våra parkeringsplatser.

Vi hoppas att detta ska förenkla för dig och många andra att själva kunna ha en överblick över lediga parkeringsplatser och dessutom själva välja när man är intresserad av en parkeringsplats.

Det är viktigt att förstå att parkeringsplatser som publiceras på vår hemsida endast kan sökas av de som redan är hyresgäster hos PiteBo och som dessutom bor inom det område där parkeringsplatsen finns.

När du söker parkeringsplatser är det köpoängen i din parkeringsplatskö som avgör vilken plats du får i kön, dina köpoäng du har i bostadskön har ingen påverkan. Det som händer med dina köpoäng i parkeringsplatskön när du tar en parkeringsplats är precis som när du tar en lägenhet att de nollas och du får börja om på nytt och samla köpoäng.

Har du frågor kring detta brev, ta gärna kontakt med vårt kundcenter på telefon nummer 0911-22 66 10 så kommer de att besvara dina frågor.