Nytt marknadssystem


Vi byter datasystem

Vi blir nya på jobbet

I mitten av maj startade arbetet med byte av vårt datasystem som föddes 2003 och nu måste gå i pension. Systemet  innefattar alla lägenhetsannonser, bilplatser och Mina sidor. Det innebär med andra ord att vi som jobbar här kommer att bli nästan ”nya på jobbet” under en period och all handläggning kommer att ta längre tid än vanligt.  Exempelvis uppsagda lägenheter kan ta upp till två månader innan de kommer ut på hemsidan. 

Logga in med BankID på Mina sidor

Efter uppdateringen kommer du smidigt och enkelt att kunna logga in med BankID på Mina sidor. Du har ända fram till 1 juni 2024 på dig att logga in, och alla dina köpoäng kommer att föras över från det gamla systemet. (Är du redan vår hyresgäst räknas du som aktiv och behöver inte logga in.)

Påverkar även hyresfaktureringen

Systembytet har även påverkat vår hantering med hyresfakturor vilket innebär att fakturorna har blivit försenade under sommaren. Den årliga hyreshöjningen trädde i kraft 1 maj och har tagits/tas ut retroaktivt.

Användarvänligt 

Det nya systemet kommer att bli mer användarvänligt och ha en tydligare layout men det kan förstås kännas lite ovant till en början. Klura gärna lite själv först innan du kontaktar oss.