Nytt marknadssystem


Vi byter datasystem – med start i mitten av maj

Vi blir nya på jobbet

I mitten av maj startar arbetet med byte av vårt datasystem som föddes 2003 och nu måste gå i pension. Systemet  innefattar alla lägenhetsannonser, bilplatser och Mina sidor. Det innebär med andra ord att vi som jobbar här kommer att bli nästan ”nya på jobbet” under en period och all handläggning kommer att ta längre tid än vanligt.  Exempelvis uppsagda lägenheter kan ta upp till två månader innan de kommer ut på hemsidan. 

Logga in med BankID på Mina sidor

Efter uppdateringen kommer du att kunna logga in med BankID på Mina sidor. Men inloggning med användarnamn och lösenord, fungerar också om du hellre vill det. Du har ända fram till 1 juni 2024 på dig att logga in, och alla dina köpoäng kommer att föras över från det gamla systemet. 

Användarvänligt 

Det nya systemet kommer att bli mer användarvänligt och ha en tydligare layout men det kan förstås kännas lite ovant till en början. Klura gärna lite själv först innan du kontaktar oss. 

Semestertider

Under sommaren och semestern är vi dessutom bara halva styrkan på plats i vårt kundcenter, så ha förståelse för om allt inte rullar på, och fungerar precis som vanligt. Vi får helt enkelt hjälpas åt.