Så här gör du för att söka fordonsplats


Begränsningar

  • För att göra en intresseanmälan på en fordonsplats måste du ha ett giltigt hyresavtal med oss på det område där du vill göra intresseanmälan.
  • I en del områden är efterfrågan större än tillgången. Detta innebär att det kan finnas begränsningar för hur många parkeringsplatser man kan hyra.
  • På vissa adresser i centrala stan finns det för få parkeringsplatser. För boende på dessa adresser finns det en möjligheten att få hyra en parkeringsplats på någon av de större parkeringarna i Centrum. Se nedan

Bor du på Storg. 12-14, 21-35, 26-30, Persg. 12 och Kyrkbrog. 6-8 kan du även göra intresseanmälan på en parkeringsplats som är belägen på Hamnplan/Wåhlinsg. (stora parkeringen vid PT + Centrumgaraget).

Boende på adresserna Hamnplan 28, Kyrkbrogatan 1, 3, Hamngatan 39 och Aronsgatan  2, 4 får förutom i eget garage även göra intresseanmälan på uteplatserna som ligger på den stora parkeringen vid PT.

Men om någon från detta område (Hamnplan, Wåhlinsgatan, Trädgårdsgatan eller Storgatan 9-17) också gör en intresseanmälan på samma parkeringsplats går de alltid före. Man kan säga att de har Prio 1 och övriga Prio 2.

Samma sak gäller för garaget på Kyrkbrogatan 8.  Där har Kyrkbrogatan 6, 8/Storg. 35 Prio 1 och adresserna Storgatan 12-14, 21-33, 26-30 och Persgatan 12 har Prio 2.

På den större parkeringsplatsen Storgatan 31/33, Kyrkbrogatan 8 har Kyrkbrogatan 6, 8 och Storgatan 27-35 Prio 1 och adresserna Storgatan 12-14, 21-33, 26-30 och Persgatan 12 Prio 2 om intresseanmälan görs på samma parkeringsplats.

 

Om du vill ha mer information om detta är du välkommen att kontakta Kundcenter på telefon 0911-22 6 610.

1.   Logga in på Mina sidor

Logga in

 

2.   Anmäl intresse

När du hittar ett ledigt objekt du är intresserad av under fliken fordonsplats gör du en  intresseanmälan. Under ”mitt sökande” kan du själv  lägga in bevakning på bilplatser.

Sök ledigt

 

3.   Svara på erbjudanden

Är du en av de tre som får erbjudande på ett objekt måste du tacka ja eller nej inom en viss tid. Blir du nummer ett på bilplatsen skickar vi ett avtal via Mina sidor för signering med BankID. Om du gjort intresseanmälan på flera fordonsplatser måste du vara anträffbar, eller kontakta oss,  för att verifiera vilken av platserna du vill ha.